Vildkattsvägen 3 - SÅLD

5 rum (128 + 48 m2). På eftertraktad återvändsgata ligger detta attraktivt arkitektritade radhus från 1964 om totalt 176 kvm med terrass och härlig trädgård i söder. Matplats, med access ut till terrassen och trädgård samt sällskapsrum med eldstad i öppen planlösning mot det smakfulla köket. Övre plan med fyra sovrum, badrum och gäst-wc. Stor härlig insynsskyddad stenlagd terrass i skiffer med plats för många gäster. Garage och gott om förråd. Skärgårdsnära villaområde med närhet till naturreservat, bad, bra kommunikationer, dagis och skolor.
Pris: 8.000.000 kr Vildkattsvägen 3 Saltsjöbaden-Solsidan, Nacka
Ansvarig mäklare: Maria Engstrand 070-746 64 00 maria@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 5 rum och kök (varav 4 sovrum) Boarea: 128 m2 + biarea 48 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Tomtareal: 334 m2
Upplåtelseform: Friköpt - Småhus Byggnadsår: 1964

Planlösning

Entré med förvaringsmöjligheter, fint ljus från takfönster och gäst wc. Hallen öppnar upp mot de fyra sovrummen samt badrum och gäst-wc. Fina originaldetaljer som fönsterbrädor i marmor, räcke lindat i läder och genomgående original ekparkett. Trappa ner leder till sällskapsavdelning, kök och trädgård. Smakfullt kök med matplats för många gäster och med access ut till terrass och trädgård. Generöst och ljust sällskapsrum med stora fönsterpartier och eldstad. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar.

Kök
Stilrent kök i vitt från White Orange med bardisk och ljus arbetsbänk. Mycket gott om förvaring i form av under- och överskåp. I köket finns hel kyl, halv frys från Bosch, spishäll med separat ugn och integrerad diskmaskin samtliga från Siemens. Fläkt (Bosen). I öppen planlösning finns plats för matbord med 8-10 platser. I anslutning till köket finns stor tvättstuga med gott om arbetsyta och bra förvaring. Här finns möjlighet att göra badrum/wc.

Badrum övre plan
I anslutning till sovrummen ligger ett badrum med sandfärgat klinkergolv och vita kakelplattor på väggen. Vit handfatskommod med dubbla handfat och lådförvaring. Spegelskåp ovan handfataskommod. Dusch med tak- och handdusch, vägghängd wc samt inkaklat badkar. Infällda spotlights i tak samt golvvärme (el). Gäst-wc med handfat, skåp och wc. Mosaik på golv och tapetserade väggar.

Trädgård
Insynsskyddad gräsbeklädd trädgård med plats för lek och umgänge, rabatter med perenner, buskar och träd. Stenlagd terrass i skiffer. I anslutning till trädgården ligger en liten skog med en stor belyst ek och plats för gungor. Det finns en mindre bod i trädgården med möjlighet till förvaring för dynor, gräsklippare och trädgårdsverktyg. Vid entrén finns uteplats med gräsmatta framför. Garage med gott om förvaring.

Läge
Huset ligger på Solsidan med närhet till såväl bra kommunikationer (ca 1,2 km till Saltsjöbanan och Solsidan station) som fin natur (Erstaviks naturreservat) och nära bad i såväl Erstaviken som Vårgärdssjön. I Saltsjöbadens Centrum, vilket ligger ca 4,5 km bort, finns social och kommersiell service samlad. Vårdcentral, apotek, bank, Systembolag, två livsmedelsbutiker och ett flertal specialbutiker. Där finns också bibliotek och restauranger.

Fritid
Saltsjöbaden erbjuder många möjligheter till ett aktivt fritidsliv både för barn och vuxna. Förutom strövområden, finns 9- och 18-håls golfbana, utetennisbanor, tennishall, slalombacke med lift, preparerade skidspår, simhall och KSSS seglingsverksamhet för alla åldrar. Gym finns på Solsidan och flera andra ställen i samhället. För barnen finns dessutom fotbolls- och ishockeylag, balettundervisning, gymnastik, körverksamhet, sjöscouting och mycket annat.

Skolor
I Saltsjöbaden finns ett flertal skolor bl.a. Neglinge Skola, Da Vinci skolan, Igelboda skolan, Kunskapsskolan och Samskolan. Samskolan i Tattby ligger närmast och har klass F upp till årskurs 9. Igelboda Skola och Neglinge Skola har både låg- och mellanstadieverksamhet. Kunskapsskolan vid Observatorieberget har elever från årskurs 6 till 9. Förskolor i området närmast fastigheten är Vårgärdets Förskola och Tuvans Pysslingförskola.

Samfällighet, gemensamhetsanläggning, servitut

Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 01-IM8-63/10571
Förmån, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM8-65/6703
Förmån, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM8-65/6722
Förmån, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM8-65/6728
Förmån, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM8-65/6735
Förmån, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM8-65/6742
Förmån, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM8-65/6755
Last, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM8-65/6770
Förmån, Avtalsservitut: Ledning, 01-IM8-65/6785

Driftskostnad

42.659 kr/år, varav
El: 21.719 kr/år
Vatten/Avlopp: 8.640 kr/år
Renhållning: 1.800 kr/år
Försäkring: 10.500 kr/år
Beräknat antal pers: 4 personer

Byggnad

Byggnadstyp: 2-plans radhus
Byggnadsår: 1964
Uppvärmning: Direkt El
Energideklaration: Ej utförd
Grundläggn: Betongplatta
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Tegel
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt
Fastighetsbet: Solsidan 29:8

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod: 220
Summa pantbrev: 4.320.000 kr
Tomtareal: 334 m2
Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Se fullständing beskrivning >