Wittstocksgatan 10, 3 tr äldre - SÅLD

3 rum (93 m2). Med attraktivt läge på vackra Wittstocksgatan nära Karlaplan ligger denna stilrena våning. Ljust vardagsrum med vackra originaldetaljer och fri utsikt över Breitenfeldsgatans allé och fontän. Mot Wittstocksgatan finns ytterligare ett rum som idag används som sovrum. Genomgående fiskbensparkett och elementskydd i original. Rymligt renoverat kök i vitt och carraramarmor med charmigt inredd matplats i det som tidigare var kökstrapphuset med välvt fönster mot gården som delas med fastigheter på Tysta Gatan och Karlavägen i söder. Matsal med fransk balkong mot den lugna och mycket vackra gården. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett med ingång från hallen. Välskött förening med mycket god ekonomi i fastighet från 1924.
Pris: 11.650.000 kr Avgift: 2.826 kr/mån. Wittstocksgatan 10, 3 tr äldre Östermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld lotta@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 3 kök Boarea: 93 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Våning: 3 av 6, Hiss finns Avgift: 2.826 kr/mån. inkl inkl, värme/VA, kabel-tv, bredband
Upplåtelseform: Bostadsrätt - Lägenhet Andelstal: 5.53000 % Byggnadsår: 1924 Förening: Brf Furiren 16
Lotta Leuckfeld
Ansvarig Mäklare: Lotta Leuckfeld lotta@perjansson.se

Planlösning

Välkomnande hall med förvaring och med ingång till gästtoalett. Hallen öppnar upp mot ett sobert och ljust vardagsrum med platsbyggd bokhylla. Två stora fönster vetter ut mot Breitenfeltdsgatans grönska och rymd. Stilrent kök i vitt och carraramarmor samt charmigt inrett före detta kökstrapphus. Matsal med platsbyggd förvaring och fransk balkong. Sovrum med plats för både dubbelsäng och garderober samt platsbyggda hyllor. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I våningen finns vackra bevarade originaldetaljer som spröjsade fönster med djupa nischer, stuckatur, väggpanel, spegeldörrar, mässingstrycken samt serveringsskåp. Genomgående golv i fiskbensparkett. Fina elementskydd i vardagsrum och sovrum.

Kök

Stilrent kök med inredning från Kungsäter. Arbetsbänk samt stänkskydd i carraramarmor. I köket finns integrerad diskmaskin, kyl och frys. Induktionshäll och ugn allt från Miele. Rostfri frånluftsfläkt. Alla vitvaror från 2014. I köket har man även inrett ett tidigare kökstrapphus med vackert välvt fönster mot gården. Separat matrum med platsbyggd förvaring och fransk balkong. 

Badrum

Helkaklat badrum med dusch och duschvägg. Handfat med vit kommod, toalett, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.
I hallen finns en gästtoalett med handfat.

Övrigt

Källarförråd.
Planer på att bygga balkonger finns, fransk balkong redan på plats. 
Våningen är belägen ett stenkast från Karlaplan med ett rikt utbud av affärer, restauranger, bra kommunikationer (tunnelbana/bussar) och samtidigt nära till vacker natur och sköna promenader på Djurgården.

Driftskostnad

5.800 kr/år, varav
El: 3.000 kr/år
Försäkring: 2.800 kr/år
Beräknat antal pers: 2 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1924
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2018-05-17
Energiprestanda: 149 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 2-glas

Förening

Namn: Brf Furiren 16

Information:

Brf Furiren 16 bildades på 70-talet och består av 14 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger denna vackra grönmärkta fastighet från 1924 med tillhörande tomtmark och är en äkta förening. Till medlemmarnas förfogande finns tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt en vacker välskött innergård med gemensam grill och utemöbler. Kabel-tv finns i fastigheten via Com Hem. 


RENOVERINGAR
2018 Energideklaration och radonmätning
2017 Renovering tvättstuga, konvertering av kökstrapphus till bostadsyta
2016 Belysning gård
2015 Ny tappvattenstam gäst-wc
2014 Rökkanaler och Fiber 100/100
2013 Fasad mot gården renoverades
2011 Stam gäst-wc relinades
2009 Fasad mot gatan renoverades

 

 

 

Se fullständig beskrivning >