MENY
Per Jansson

Om oss.

Allt det som ett femstjärnigt hotell är för sina kunder, vill vi vara för dig som söker motsvarande känsla i mäklarvärlden. Kompetens, lyhördhet, kvalitet och engagemang är våra ledord. Varje dag och i varje uppdrag. Att vi alla är utbildade fastighetsmäklare är en självklarhet. De flesta av oss har därtill varit det i många år och har därför också skaffat oss ett brett kontaktnät.

Vi är lite dyrare, femstjärnigt kostar mer. Men å andra sidan ingår möjligheter till personliga upplägg och specialarrangemang. Mycket pekar dessutom på att du får mer betalt vid en försäljning via oss, så kanske är det där med snålhet och vishet något att begrunda ibland.

De flesta bostadsaffärer är betydande för alla inblandade. Vår ambition är alltid att både säljare och köpare ska vara riktigt nöjda. Vi arbetar sällan eller aldrig efter fasta mallar, varje kund är unik och behandlas därefter. I de fall fullkomlig diskretion önskas ordnar vi det, hos oss är det alltid du som kund som bestämmer.

Historik.

Per Jansson Fastighetsförmedling AB startades 1994 av Per Jansson, som fortfarande aktivt arbetar som mäklare. Idag har företaget ett femtontal anställda, de flesta registrerade fastighetsmäklare med många års erfarenhet och stora kontaktnät.

Vi är i huvudsak inriktade på våningar i Stockholms innerstad, företrädesvis Östermalm, och välbelägna villor nära Stockholm. I varje genomförd bostadsaffär över åren har vi arbetat för att både säljare och köpare ska bli riktigt nöjda. Det är en av anledningarna till att vi har många återkommande kunder. Eller att kunder kommer till oss på rekommendation. Vi är medvetna om att varje gång ett kontrakt tecknas genom vår försorg, har vi antingen förstärkt vårt goda rykte eller naggat det i kanten. Det sistnämnda aktar vi oss noga för.

Vårt kontor finns sedan 1996 på Karlaplan och du är alltid välkommen att titta in för frågor eller för en pratstund rörande din bostad.

Välkommen till Per Jansson Fastighetsförmedling!

Tillbaka till toppen
Per Jansson Fastighetsförmedling AB. Karlaplan 1, 114 60 Stockholm
Tel 08 - 545 814 00. Fax 08 - 545 814 20.   info@perjansson.se