Sandhamnsgatan 55, 4 tr - SÅLD

4 rum (112 m2). Med ett högt och ljust läge med fantastisk vy över Gärdets grönska ligger denna härliga våning om 112 kvm. Stilrent kök med köksö och öppen planlösning mot sällskapsrummet. Gott om plats för både matsalsdel som sällskapsdel och härligt ljusinsläpp från 6 fönsterpartier. Mycket välplanerad våning med tre sovrum och två balkonger. Stort helkaklat badrum samt en separat gästwc. Barnvänligt läge med omedelbar närhet till fantastisk natur, förskola, affärer och bra kommunikationer. Välskött förening med många garageplatser.
Pris: 8.850.000 krAvgift: 6.121 kr/mån.Sandhamnsgatan 55, 4 trGärdet, Stockholm
Ansvarig mäklare: Ann-Charlotte Stenbeck070-788 38 77ann-charlotte@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning.
Fler fakta. Antal rum: 4 (kök)Boarea: 112 m2 (faktiskt uppmätn norm SS 21054)Våning: 4/5, Hiss finns Avgift: 6.121 kr/mån. inkl värme, VA, bredband och kabel-TV (basutbud)
Upplåtelseform: BostadsrättAndelstal: 1,37786%Byggnadsår: 1966 oå 2006/2007Förening: Brf Kampementparken

Interiör

Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, direkt anslutning till gästwc och stor klädkammare. Stort badrum med dusch och tvättpelare. Hallen med stilren inbyggd bokhylla ritad av TEark, öppnar upp mot det stora och mycket ljusa sällskapsrummet. Detta rum är våningens hjärta, med en generös fönsterrad som släpper in ljus och erbjuder fantastiska vyer över Gärdets folkliv och grönska. Välplanerat öppet kök med köksö i öppen planlösning mot sällskapsrummet. Tre rofyllda sovrum, varav två med utgång till härlig balkong. Helkaklat badrum med dusch, vägghängd wc och tvättpelare från Siemens. Genomgående ljusa trägolv som reflekterar solen. Välkomna till ett avslappnat boende i flödande ljus och med närhet till stad och grönska.

Kök

Välplanerat kök med vit inredning och arbetsbänkar i corian med stänkskydd ovan i glas. Genomgående bra arbetsytor och köksö. Gott om förvaring i skåp och lådfronter. Alla vitvaror är från Siemens, d.v.s. induktionshäll, varmluftsugn samt integrerade kyl/frys och diskmaskin. Mikrougn från Junker.

Badrum

Rymligt badrum med dusch, vägghängd wc, badrumsskåp och tvättpelare med maskiner från Siemens. Vita/svarta väggplattor och vitt klinkergolv med värmeslingor. Gästwc med vägghängd wc och handfat med infälld spegel ovan och spotlights i tak. Vita/svarta väggplattor och vitt klinkergolv.

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd. Extra förråd kan eventuellt hyras av föreningen. Detta är ett blomstrande bostadsområde nära naturen och stan. Utomhusbadet Kampementsbadet ligger tvärs över gatan. Här finns även beachvolleybollplan och basketplan samt ett större utegym. På Kungliga Djurgården finns tio hästanläggningar och många kilometer ridvägar samt utrymme för joggare, skidåkare och promenerande att utöva fritid. Ett välsorterat Ica Kvantum och SATS finns i området, i grannfastigheten finns även en förskola. Med närhet ligger Karlaplan med stort utbud av affärer och restauranger. Bakom Sandhamnsgatan, i Värtan och Frihamnen, planeras ett nytt modernt och miljövänligt bostadsområde med restauranger, caféer och kultur. Goda kommunikationer i form av närliggande tunnelbana och buss.

Driftskostnad

6.592 kr/år, varav
El: 4.900 kr/år
Försäkring: 1.692 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1966 oå 2006/2007
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2013-10-08
Energiprestanda: 111 kWh/m2 (Atemp) och år
Fastighetsbet: Stettin 4

Förening

Namn: Brf Kampementparken
Information: Bostadsrättsföreningen Kampementparken är ett privatbostadsföretag (äkta förening) som upplåter 109 lägenheter med bostadsrätt och fyra lokaler med hyresrätt. Fastigheten uppfördes 1966 som kontorsfastighet och har under 2006/2007 genomgått en total ombyggnad till ett modernt bostadshus. Föreningen bildades 2007-04-23 och omfattar adresserna Sandhamnsgatan 55-59. Juridisk person accepteras ej som medlem.

Gemensamma utrymmen
Det finns gott om cykelförråd, barnvagnsrum, 2 st bra tvättstugor samt grovtvättstuga och ett pingisrum.
Dessutom tillhandahåller föreningen en utomhusgrill och bra parkmöbler på föreningens trevliga innergård som kan användas under fina sommarkvällar.

Garage och förråd
Föreningen har 122 garageplatser, som ligger rakt under huset, som man som medlem kan hyra för mycket förmånliga 1.200 kr per månad.
Det finns även bra med mindre och större förråd lediga för omedelbar uthyrning.
Föreningen hyr även ut delar av garaget till externa hyresgäster som inbringar bra med intäkter.

Internet och TV
Under 2011 installerade föreningen ett eget fastighetsnät (fiber) med 1 gigabits kapacitet från Bahnhof. I avgiften ingår 100 mbit bredband med möjlighet att uppgradera till 1 gigabit mot en månadskostnad om 595 kr.
Kabel TV från Comhem.

Renoveringar och Underhåll
2006 – 2007: Byte av stammar i kök och badrum
2006 – 2007: Byte av elstigar
2006 – 2007: Renoveringar av tak
2007: Renovering av tvättstuga
2009: OVK
2010: Installation av ny effektiv fjärrvärmecentral
2011: Installation av nya ventilationsfläktar
2011: Isolering av taklägenheter
2011: Radonmätning av väl godkända gränsvärden
2013: Energideklaration uppförd, fastigheten förbrukar en låg mängd energi.
Underhållsplan (20-årig) upprättad.
2013 Dränering av föreningens yttergårdar och innergårdar
2016 Anläggning av toppmodern ljus och fin innergård
2016 Byggnation av nya moderna sopkausuner
Underhållsplan (20-årig) upprättad

NÄROMRÅDE OCH KOMMUNIKATIONER
Träningsanläggningen SATS Gärdet med gym, bastu och squash banor finns i grannfastigheten. Flertalet lunch- och middagsrestauranter finner du i det direkta närområdet. Villa Källhagen, hotell och restaurant, ligger på andra sidan Gärdesfältet. Djurgårdsbrunnskanalens värdshus ligger också i närheten, här finns det också utomhus tennisbanor.
Varför inte åka upp i Kaknästornet och njuta av en fika eller god mat och beskåda den vackra utsikten: Gärdet och Stockholm från luften!

Det finns också mycket fina nyligen färdigställda beachvolleyplaner samt en basketplan. Sommartid kan du med fördel simma och bada på Kampementsbadet. Vintertid så anordnas nu en av Stockholms bästa preparerade längdåkningsspår på Gärdets sportfält.
Vintertid kan du som förälder också med fördel åka pulka och snowracer och grilla korv med barnen i Gärdesbacken.
I direkta närheten finns Djurgårdens grönområde, motionsspår och promenadsstråk och Djurgårdsbrunnskanalens vatten inom bara några minuters promenad.

Mycket bra lokalkommunikationer: Buss nr 1 och nr 72 stannar i anslutning till fastigheten och buss nr 76 endast 150 m bort.
Två mycket bra matbutiker: ICA Nära öppet 08-23 alla dagar finns på bara 250 m avstånd och även stora och nyöppnade och fräscha ICA Kvantum Värtan öppet alla dagar 08-22 finns dessutom på bara 800 m avstånd.
Röd tunnelbanelinje finns också med station T Gärdet.

Vänligen se föreningens hemsida för mer information: www.kampementparken.com

Se fullständig beskrivning >