Periskopvägen 17

3 rum (85 m2). Nyproducerad lägenhet högst upp i fastigheten med en fantastisk terrass på ca 30 kvm. Lägenheten planeras att vara inflyttningsklar i juni 2017. Lägenheten kommer att få ett fantastiskt dagsljus, tack vare fönster i tre väderstreck. Två bra sovrum med klädkammare, sällskapsrum och stort kök med utgång till terrassen. Terrassen är perfekt placerad och bjuder på eftermiddags och kvällssol. Granne med havet och ett par minuter in till Stockholm.
Pris: 7.750.000 krAvgift: 4.800 kr/mån.Periskopvägen 17Lidingö, Lidingö
Ansvarig mäklare: Peter Frisell0709-78 78 33peter@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning.
Fler fakta. Antal rum: 3 (kök)Boarea: 85 m2 (föreningens information)Våning: 4/4, Hiss finns Avgift: 4.800 kr/mån. inkl värme, telefoni, kabel-TV (basutbud)
Upplåtelseform: BostadsrättAndelstal: 0,9545%Byggnadsår: 2016Förening: Brf Kajhusen Dalénum

Nyproducerad lägenhet högst upp i fastigheten med en storslagen terrass om ca 30 kvm med perfekt eftermiddags och kvällssol. Lägenheten har ett fantastikt ljus tack vare fönster i tre vädersträck och stora fönsterpartier mot terrassen. Planlösningen rymmer idag två bra sovrum, men kan med mycket enkla medel omdisponeras till att rymma ytterligare ett sovrum och blir då en optimalt planerad 4:a. Ovanligt bra förvaringsmöjligheter med två större klädkammare med fönster. Lägenheten som kommer att vara inflyttningsklar i juni 2017, kommer bli ett hem med exklusiva materialval och design i ett prioriterat läge nära strandpromenaden och all tänkbar service inom gångavstånd. Ett lugnt och skönt boende med havet som granne och ett par minuter in till centrala Stockholm tack vare Lidingöbanan. Möjlighet att hyra garageplats inomhus för ca 1 000 kr i månaden.

Kök

Köket ligger i direkt anslutning till den stora terrassen och rymmer en större matplats. Exklusivt kök från Marbodal med mörkgrå arbetsbänk och vita luckor i stilren design med infrästa grepp. Kyl, frys, inductinshäll, integrerad micro, diskmaskin från Siemens i rostfri design. Fläktkåpa från Franke och blandare från Tapwell.

Bad

Helkaklat badrum med matt vitt liggande kakel och grått klinkergolv från Centro. Vitt handfat på kommod och wc från IDO. Duschblandare i krom med hand och takdusch från Tapwell samt duschväggar i klarglas. Integrerade spotligts och handdukstork i polerat rostfritt stål. Tvätt och värmepumpstumlare från Siemens.

Övrigt

Då lägenheten är under produktion är visning ej möjlig. Lägenheten köps på ritning. Bilderna som visas är exempelbilder. Tillträde är beräknat till juni 2017. Mer information om lägenheten finns i bilagan ”Materialval och info om lägenhet 71401”

Driftskostnad

8.000 kr/år, varav
El: 3.000 kr/år
VA: 2.000 kr/år
Försäkring: 3.000 kr/år

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 2016
Uppvärmning: Fjärrvärme
Fönster: 2+1 glas samt 3-glas fasta fönster mot balkong/ter
Ventilation: Frånluftssystem med värmeåtervinning

Förening

Namn: Brf Kajhusen Dalénum
Information: Kajhusen är den femte bostadsetappen i Dalénum. Kajhusen kommer bestå av 103 bostäder som byggs i samspel med den historiska industribebyggelsen i Dalénum. Närmast vattnet uppförs ett torg och lokaler med möjlighet för bistroverksamhet. TV, IP-telefoni och bredband via Telia Triple Play. Gemensamhetsutrymmen så som cykelförråd, cykelrum, barnvagnsförråd och fastighetsförråd. Soprum, sopsugcentral på gård samt återvinningsrum. Garage byggs under huset och gården med 97 platser (ca 1000 kr/mån) samt ett fåtal parkeringsplatser på gatan. Postboxar Postboxar placerade i entrén till varje hus.

Se fullständig beskrivning >