Kammakargatan 21, 5 tr

4 rum (105 + 14 m2). På centralt och lugnt läge invid Drottninggatan och Tegnérlunden med vidunderlig utsikt i alla väderstreck finner ni detta smakfullt renoverade penthouse i två etage på våning fem och sex med vy över Stockholms takåsar och skyline. Genomgående exklusiva materialval som andas det bästa av nordisk design med en touch av New York. Stor längsgående balkong utmed platsbyggt kök med arbetsbänkar i Carraramarmor och all maskinell utrustning från Gaggenau. Solterrass i söder med loungedel, planteringar och utedusch. Master bedroom med en-suite badrum i Carraramarmor med platsbyggt badkar och dusch med mässingsdetaljer. Vardagsrum med full takhöjd och öppen spis. Två mindre sovrum. Genomgående ekstavsparkett som behandlas med vit hårdvax. Garage finns i fastigheten. Förening med god ekonomi och byggnad uppförd 1944 ritad av arkitekt Albin Stark.
Pris: 11.900.000 krSenaste bud: 11.750.000 krAvgift: 6.538 kr/mån.Kammakargatan 21, 5 trNorrmalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld070-777 88 00lotta@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning.
Fler fakta. Antal rum: 4 (Öppet)Boarea: 105 m2 + ej mätvärd area 14 m2 (faktiskt uppmätn norm SS 21054)Våning: 5/5, Hiss finns Avgift: 6.538 kr/mån. inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Upplåtelseform: BostadsrättAndelstal: 6,5558%Förening: Brf Kammakargatan 21

Entré med golv i Carraramarmor och plats för avhängning. Exklusivt kök från snickeri i Ånge med arbetsbänkar i Carraramarmor och maskinpark från Gaggenau, generös matplats. Fiskbensparkett i hård vitvax och fönsterbänkar i granit. Längsgående kungsbalkong om 9,5 kvadratmeter med eftermiddags/kvällssol och plats för både grill och många sittande. Gästtoalett i smakfull design. Trappa i ek med specialdesignat räcke från smed i Skellefteå. Ovanvåning med fiskbensparkett i hård vitvax med vattenburen golvvärme som går att reglera per rum. Enastående utsikt från vardagsrum genom stort fönsterparti i söder, låga fönsterbänkar med förvaring under med stentopp. Utgång till helt insynskyddad terrass om 16 kvadratmeter i söder med ny trall, loungedel, planteringar och utedusch. Utsikt över hela Stockholm och sol hela dagen. Vardagsrummet har full takhöjd och en öppen spis.
Tre sovrum som utnyttjar golvytan maximalt, ett master bedroom i anslutning till badrum och två sovrum i anslutning till vardagsrummet med vackra dörrar från smed i Stockholm.

Kök
Vitt kakel på väggar och infälld belysning. Gaggenaus största kyl och frys i rostfritt (350 kg!). Induktionshäll, infälld fläkt, ugn, vinklimatskåp och diskmaskin, samtliga från Gaggenau.

Badrum
Badrum med Carraramarmor på väggar och uppvärmt golv. Dusch samt inbyggt badkar, handfatskommod med förvaring, mässingsblandare, spegel och infälld belysning.
Gästtoalett med handfat, dusch och tvättmaskin.

Övrigt
Till våningen hör ett vindsförråd, möjighet finns att hyra ytterligare förråd i källaren.

Driftskostnad

4.800 kr/år, varav
El: 4.800 kr/år

Byggnad

Energideklaration: Utförd 2009-03-31
Energiprestanda: 126 kWh/m2 (Atemp) och år
Fastighetsbet: Rörstrand 30

Förening

Namn: Brf Kammakargatan 21
Information: Bostadsrättsföreningen Kammakargatan 21 är en äkta förening som förvärvade fastigheten 2004. Föreningen består idag av 32 bostadslägenheter som upplåts med bostadsrätt, en lokal med hyresrätt. Garage finns i huset (nio bilplatser och tre MC platser) och kan även hyras av juridisk person (kostnad ca 2.200 kr + moms/mån). Kabel-TV och Internetanslutning finns i fastigheten via ComHem samt Bredbandsbolaget. Uppvärmning genom ny fjärrvärmanläggning.

Föreningens medlemmar disponerar, cykelrum, innergård samt tvättstuga med tre tvättmaskiner, en torktumlare och ett större torkskåp beläget i torkrum. Källarförråd tillhör varje lägenhet. Föreningen accepterar enbart fysisk person som köpare av bostarätt. Uthyrning i andrahand tillåten enligt stadgar och måste godkännas av styrelsen.

Dolda tillgångar i form av garageplatser och lokaler vars värde överstiger föreningens totala skulder.

Renoveringar:
2012 Målning av yttertak, stamspolning
2010 Översyn fastighetens ventilation
2009 Byte värmepump
2005 Säkerhetsdörrar installerades i samtliga lägenheter
1992 Nya el-stigare, stammar byttes i kök och badrum, tak och fasad

Se fullständig beskrivning >