Artillerigatan 50, 2 tr

3 rum (92 m2). Med ett synnerligen attraktivt läge på Artillerigatan, mellan Kommendörsgatan och Linnégatan, ligger denna smakfullt renoverade och ljusa trerumslägenhet av mycket hög klass. Lägenheten har en genomgående planlösning med vardagsrum mot gatan och två sovrum samt kök mot gården. Välkomnande hall med klädavhängning samt ingång till gäst-wc. Stort vardagsrum med platsbyggd bokhylla och utrymme för såväl soffgrupp invid den öppna spisen som matsalsbord vid det tredelade fönsterpartiet. Rymligt huvudsovrum med platsbyggd garderobsvägg och två dubbelfönster. Intill huvudsovrummet ligger lägenhetens andra sovrum eller arbetsrum. Köket renoverades 2016 i sobert vitt och har utgång till balkongen i öster. Sovrummen och köket ligger mot föreningens lugna och grönskande innergård. Badrummet är väl tilltaget i storlek och rymmer badkar, wc och tvättmaskin/torktumlare. En ypperlig trerumslägenhet med genomgående vackra ekparkettgolv, ljus, högt i tak och med stora vackra fönster.
Pris: 10.750.000 krAvgift: 3.105 kr/mån.Artillerigatan 50, 2 trÖstermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Magnus Ekman070-566 69 99magnus@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 3 (kök)Boarea: 92 m2 (faktiskt uppmätn norm SS 21054)Våning: 2/5, Hiss finns Avgift: 3.105 kr/mån. inkl värme, VA
Upplåtelseform: BostadsrättAndelstal: 4,241%Byggnadsår: 1897Förening: Brf Kronkvarnen 31

Välkomnande hall med klädavhängning, klinkergolv och parkettgolv. Hallen rymmer såväl gäst-wc som rymlig klädkammare. Från hallen nås såväl köket som lägenhetens båda sovrum vilka samtliga vetter mot föreningens lugna och vackert anlagda innergård. Köket är sobert vitt och har plats för matbord. Från köket nås balkongen. I fil ligger båda sovrummen varav det ena är större med platsbyggda garderober och två dubbelfönster. I ändan av hallen invid huvudsovrummet ligger lägenhetens badrum. Mot gatan, med ett exceptionellt tredelat panoramafönster och öppen spis, ligger vardagsrummet. Storleken möjliggör en flexibelplanlösning med plats för så väl sittgrupp som stort matsalsbord.

Kök
Skåpinredning i vitt med arbetsytor i Corian. Över och högskåp monterade hela vägen upp till tak. Klinkergolv med elburen golvvärme av ljus italiensk marmorkross. Utgång till stor balkong i öster och plats för matbord för fyra. Vinkyl (Miele), gashäll, diskmaskin, ugn, micro och köksfläkt. Möjlighet finns att installera fläkt till imkanal för att få en evakuerande köksfläkt till skillnad mot kolfilterfläkt.

Bad
Stort badrum med klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar. Infällda spotlights i tak, badkar, wc och handfatskomod med dubbelhandfat samt vägghängt badrumsskåp ovanför. Tvättbänk i trä med tvättmaskin och torktumlare inunder.

Övrigt
Takhöjd ca 3,2 m. Ommålning av tak, väggar och snickerier genomfördes 2015. Genomgående ekparkettgolv. Till lägenheten hör ett källarförråd. Årsavgiften erläggs månadsvis och omfattar grundutbud av kabel-tv. I fastigheten finns cykelrum.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1897
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2009-04-20
Energiprestanda: 146 kWh/m2 (Atemp) och år

Förening

Namn: Brf Kronkvarnen 31
Information: Brf Kronkvarnen 31 förvärvade fastigheten 1997 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består idag av 32 bostadslägenheter som upplåts med bostadsrätt samt två lägenheter och en lokal som upplåts med hyresrätt. En av hyresrätterna håller på att tomställas under hösten och planeras säljas efter årsskiftet. Bostadsytan enligt taxeringen uppgår till 2 085 kvm och lokalytan till 58 kvm. Föreningens adresser är Artillerigatan 50 och Nybergsgatan 9. Kabel-tv och bredband via Com Hem. Föreningens medlemmar disponerar gemensam och nyligen renoverad tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel. Cykelrum i källaren. Juridisk person accepteras ej. Inga planerade avgiftshöjningar. Årsavgiften erläggs månadsvis. Uthyrning i andrahand med styrelsens godkännande.

REPARATIONER OCH UNDERHÅLL
2017: Trapphusrenovering
2016: Tvättstuga
2014: Fönsterrenovering
2009: Förbättringsarbeten tak
2004/05: Tätning av rökkanaler
1999: Stambyte och elstigare, ny hissmotor och styrning på Nybergsgatan
1998: Fasadmålning
Reparationer och underhåll sker i enlighet med föreningens fastställda underhållsplan.

Se fullständig beskrivning >