Brahegatan 23, 4 tr - SÅLD

2 rum (71 + 9 m2). Mycket välplanerad och strålande ljus vindsvåning mellan Humlegården och Östermalmstorg med terrass i västerläge. Generös sällskapsdel i öppen planlösning med exklusivt kök och matsal vid terrassen. Stilren öppen spis, öppet till nock med takhöjd om ca 4,9 m och terrass om 6 kvm i väster. Härlig takhöjd med många fönster och takfönster som ger ett härligt ljusflöde i hela våningen. Hög standard, generösa sällskapsytor, kök med matsalsdel för många gäster och exklusiva materialval. Generöst sovrum med anslutande stilrent badrum med dusch. Mycket välskött och representativ fastighet med vacker entré och byggår 1880.
Pris: 9.500.000 krSenaste bud: 11.375.000 krAvgift: 3.586 kr/mån.Brahegatan 23, 4 trÖstermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Per Jansson070-562 99 00per@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning.
Fler fakta. Antal rum: 2 (kök)Boarea: 71 m2 + ej mätvärd area 9 m2 (faktiskt uppmätn norm SS 21054)Våning: 4/4, Hiss finns Avgift: 3.586 kr/mån. inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Upplåtelseform: BostadsrättAndelstal: 3,94%Förening: Brf Humlegården JS

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och garderob. Hallen öppnar upp mot sällskapsrum med stilrent kök i vitbetsad furu och kolmårdsmarmor, i öppen planlösning. Helt glasparti med skjutbara glasdörrar mot terrass om 6 kvm i väster. Terrassen har markis, belysning, klinkergolv och golvvärme (el). Terrassen är lugnt belägen mot gården med utsikt över himmel och takåsar. Det generösa sällskapsrummet har en stilren öppen spis samt gott om plats för både soffgrupp och matplats. Fantastisk takhöjd med många fönster och takfönster som ger ett härligt ljusflöde i hela våningen. Generöst sovrum med garderober och exklusivt helkaklat badrum en suite. Tvättpelare invid hall. Genomgående hög standard, vitmålade väggar, vitoljade extra breda tiljor, vattenburen golvvärme, marmorgolv i hall, kök och badrum, samt spotlights i tak. Inglasad industrihiss hela vägen upp till våningsplanet, designad av Thomas Sandell.

Kök

Platsbyggt stilrent kök i vitbetsad furu och bänkskivor i kolmårdsmarmor. Köksö med infälld ho och bra förvaring. Extra bred spis med elugn och fem gasplattor med separat gasbehållare, fläkt med direktutsug, micro, kyl/frys i rostfritt och integrerad diskmaskin. Rymligt förråd invid köket.

Badrum

Exklusivt och stilrent helkaklat badrum i vitt med golv i marmor och golvvärme (el). Takdusch med glasvägg, vägghängd wc, spegelskåp med hylla under, handfat och handdukstork. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Husqvarna invid hall.

Övrigt

Vinden byggdes 2008. Våningen disponerar ett källarförråd.

Driftskostnad

7.052 kr/år, varav
El: 4.800 kr/år
Försäkring: 2.252 kr/år
Beräknat antal pers: 1 personer

Byggnad

Energideklaration: Utförd 2010-11-23
Energiprestanda: 194 kWh/m2 (Atemp) och år
Fastighetsbet: Humlegårdsmästaren 8

Förening

Namn: Brf Humlegården JS
Information: Bostadsrättsföreningen Humlegården JS förvärvade fastigheten 2007. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av 13 bostadsrätter. Juridisk person accepteras inte. Internet och kabel-TV finns i fastigheten via Comhem. Gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, centrifug och ett torkskåp. Trädgårdsbod på gården för sophantering och med cykelrum. Fin skyddad gård med stenläggning, gräsmatta och vackra planteringar.

Renoveringar:
Mitten av 1990-talet byttes stammar och elstigare i gatuhuset
2007 Stambyte och nya elstigare i gårdshuset
2016 Renovering av tak gårdshus

Kommande renoveringar:
2017 Renovering av fasaden runt hissen i gathuset, upprustning av port, entré och gård
2017 Renovering av fasad söder ut mot grannfastigheten
2017 Renovering och rengöring av hiss

Se fullständig beskrivning >