Styrmansgatan 27, 3 tr - SÅLD

3 rum (69 m2). Välkommen till denna högt belägna och trevligt disponerade sekelskifteslägenhet i mycket gott skick på eftertraktad adress i hjärtat av Östermalm. Sällskapsrum och matsal i fil med tre stora fönster mot Styrmansgatan. Kök och sovrum med balkong in mot grönskande innergård. Badrum med fint ljusinsläpp via fönster vid taket från matrum. Ett härligt boende med allt man kan önska samt närhet till såväl vacker natur och sköna promenader på Djurgården som till Östermalmstorg, Stureplan och Karlaplan. Skuldfri förening och fastighet från 1898.
Pris: 8.950.000 krAvgift: 2.391 kr/mån.Styrmansgatan 27, 3 trÖstermalm, Stockholm
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld070-777 88 00lotta@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning.
Fler fakta. Antal rum: 3 (kök)Boarea: 69 m2 (faktisk uppmätn norm SS 021053)Våning: 3/5, Hiss finns Avgift: 2.391 kr/mån. inkl värme, VA, sophantering, kabeltv (basutbud Comhem) förråd samt skafferi.
Upplåtelseform: BostadsrättAndelstal: 0%Byggnadsår: 1898Förening: Brf Styrmansgatan 27

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Ljust och luftigt vardagsrum med dubbla fönster mot Styrmansgatan. Trevlig matsal alternativt sovrum i fil med fönster mot Styrmansgatan. Högt i tak, vackra takstuckaturer, bröstningar, dubbeldörrar med vackra överstycken, ljusmålade väggar och elementskydd. Betsade furutiljor på golv i entré, matsal och sovrum, parkett i vardagsrum. Trevligt sovrum med balkong med eftermiddags- och kvällssol. Garderobsvägg i sovrum samt klädkammare mellan sovrum och badrum.

Kök

Renoverat kök från Claesson med bänkskivor i ljusgrå melerad granit, stänkskydd i glas med svart/vit tapet bakom. Integrerad kyl och frys är från Siemens, spisfläkt, mikrovågsugn Siemens, diskmaskin, induktionshäll samt varmluftsugn är tillverkat av Siemens. I köket finns ett städskåp samt en matplats för upp till fyra personer.

Bad

Stora golvplattor (44*44) och bänkar i travertin, vitt kakel på väggar. Spegel med förvaring bakom, handfat och inbyggd toalett från Grohe.
Badkar, blandare från Vola med dusch monterad i taket. Inbyggd kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp och handdukstork.

Övrigt

Lägenheten är försedd med gallergrind.
Fiber indraget i lägenheten (Bredbandsbolaget).

Driftskostnad

5.053 kr/år, varav
El: 2.400 kr/år
Försäkring: 2.653 kr/år
Beräknat antal pers: 4 personer

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1898
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2010-10-18
Energiprestanda: 171 kWh/m2 (Atemp) och år
Fönster: 2-glas

Förening

Namn: Brf Styrmansgatan 27
Information: Brf Styrmansgatan 27 är en äkta och skuldfri förening som äger marken byggnaden står på. Föreningen består av 12 lägenheter, varav elva upplåtes med bostadsrätt och en med hyresrätt. Föreningen har också en uthyrd lokal i bottenvåningen. Ett cykelställ finns på gården och ett cykelförråd i källaren, Föreningen har en tvättstuga i källaren där också varje medlem har ett normalstort förråd, samt ett ”skafferi”. Byggnadens hiss är rymlig.

Genomförda reparationer
2015 Ny hissmotor, nya hisslinor och renovering av hisskorg
2013 Plåttak målat på gatusidan
Vinden isolerad
Ny undercentral
2012 Omlagt tak på gårdssidan, inklusive häng/stuprännor
Reparation av gårdsfasad
2011 Fönster underhållsmålade
Nya radiatortermostater
2006-2012 Alla stammar successivt bytta
2008 Källaren renoverades/målades (bättring 2013)
2000-2002 Elstambyte

Inga större underhåll planerade under 2017. Inga avgiftshöjningar eller kapitaltillskott är planerade.

Se fullständig beskrivning >