Odengatan 98, 3 tr - SÅLD

6 rum (201 m2). Med högt läge och magnifik utsikt över Vasaparken ligger denna vackra och ljusa hörnvåning som har det mesta man kan önska sig. Solig balkong i söder mot Vasaparken, ytterligare en balkong mot gården, två entréer, stora sällskapsrum, modernt kök med matplats, 3-4 sovrum, två badrum och gäst-wc. Mycket eftertraktat, lugnt och centralt läge i Vasastan. Generös takhöjd och många höga fönster ger ett härligt ljusflöde i hela våningen. Optimal planlösning och genomtänkt renoverat med tidlösa och eleganta materialval. Genomgående fiskbensparkett och platsbyggda gedigna snickerier. Många välbevarade originaldetaljer så som serveringskåp, dubbla spegeldörrar, väggfält, stuckatur, takrosetter, kakelugn, öppen spis och djupa fönsternischer. Solid förening i välskött fastighet med byggår 1892. En av Vasastans bästa adresser med Vasaparken utanför dörren, en kort promenad till Odenplan och S:t Eriksplan, ett stort utbud av kvarterskrogar, butiker och bra kommunikationer samt gångavstånd till city.
Pris: 19.900.000 krSenaste bud: 20.100.000 krAvgift: 5.892 kr/mån.Odengatan 98, 3 trVasastan, Stockholm
Ansvarig mäklare: Josefine Bäck070-546 79 00josefine@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning.
Fler fakta. Antal rum: 6 (Kök)Boarea: 201 m2 (faktiskt uppmätn norm SS 21054)Våning: 3/6, Hiss finns Avgift: 5.892 kr/mån. inkl värme & VA
Upplåtelseform: BostadsrättAndelstal: 8,64%Byggnadsår: 1892Förening: Brf Kamelian 4

Välkomnande rymlig, möblerbar hall med fungerande öppen spis, utgång till balkong, gäst-wc och platsbyggda garderober. Inre hall ger acess till våningens olika delar samt badrum. Tre rum i fil med utsikt över Vasaparken. Kök, matrum med plats för 12 personer samt vackert sällskapsrum med hörnläge, tre fönster, balkong i söder och fungerande kakelugn. Tre rum i fil mot Gästrikegatan. Sällskapsrum/bibliotek med platsbyggda bokhyllor och master bedroom med många platsbyggda garderober. Två sovrum mot gården och ytterligare en entré samt klädkammare och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Generös takhöjd och många höga fönster ger ett härligt ljusflöde i hela våningen. Bostaden har en optimal planlösning och är omsorgsfullt renoverad med tidlösa materialval. Genomgående fiskbensparkett och platsbyggda samt gedigna snickerier. Många välbevarade originaldetaljer så som serveringskåp, dubbla spegeldörrar, väggfält, stuckatur, takrosetter, kakelugn, öppen spis och djupa fönternischer.

Kök

Vitt kök i modern stil med bänkskiva i svart massiv sten. Induktionshäll och dubbla ugnar var av en med varmluft. Integrerad hel kyl och frys med ismaskin, mikro, vinkyl samt diskmaskin. Ljus matplats för 4-6 personer med fri utsikt över Vasaparken. I anslutning till köket finns skafferi. Gott om förvaring och generösa arbetsytor.

Badrum

Stilrent badrum med badkar, vägghängd-wc, dusch med duschvägg, handdukstork, kommod med dubbla kranar och underskåp, inbyggt spegelskåp, spotlights, handdukstork, golvvärme, väggskåp och råglasfönster. Ytterligare ett badrum med vägghängd-wc, dusch med duschvägg, väggskåp, handfat, tvättmaskin och torktumlare, spegelskåp, handdukstork golvvärme och spotlights. Gäst-wc med, handfat, väggskåp, golvvärme, vägghängd-wc och spotlights. Alla med sobra färgval och Duravit-porslin, kakel, klinkers och mosaik från Fired Earth och ItalDesign samt kranar från Hans Grohe.

Övrigt

Våningen disponerar ett stort källarförråd. Omdragen och infräst el. Två entréer ger möjlighet till exempelvis kontor, egen lägenhet för barnflicka eller generationsboende. Hissar i båda uppgångarna var av den på Gästrikegatan 2, rymmer 8 personer. Utskriven avgift och andelstal gäller från och med 2017-07-01.

Driftskostnad

12.951 kr/år, varav
El: 10.349 kr/år
Försäkring: 2.602 kr/år
Beräknat antal pers: 2 personer

Byggnad

Byggnadsår: 1892
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2009-01-07
Energiprestanda: 107 kWh/m2 (Atemp) och år

Förening

Namn: Brf Kamelian 4
Information: Äkta bostadsrättsförening som upplåter 18 lägenheter med bostadsrätt och 4 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger tomten som byggnaden står på och har ca 5 miljoner i kassan. Kabel-tv och bredband från ComHem. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Föreningens medlemmar disponerar gemensamt cykelrum och barnvagnsrum i entréplan på Gästrikegatan 2, tvättstuga i entréplan och gård med möbler, planteringar och grillmöjligheter.

Utförda renoveringar:
1990-tal Stambyte
2007 Ljudisolerglas
2010 Innergård
2010 Renovering av trapphus
2015 Renovering av källare
2017 Nya hissar och nytt hissmaskineri
2017 Yttertak

Pågående vindsarbete beräknas vara helt klart 2017- 07-01

Se fullständig beskrivning >