Teknologgatan 8C, 3 tr

2 rum (56 + 24 m2). I Oscar Properties nyligen färdigställda fastighet Lyceum, ligger denna strålande ljusa lägenhet med fantastisk studiokänsla om 56 kvm med ca 4,10 m i takhöjd och 24 kvm på entresolplan. Högt och fritt läge, stort vackert ateljéfönster ger ett härligt ljusflöde. Toppskick med exklusiv design och möjlighet till omgående tillträde. Stilrent kök från Kvänum i mörkt grönt och kalksten. Öppen planlösningen med gott om utrymme för så väl sittgrupp som stor matplats för många. Smakfullt badrum med specialdesignad inredning. Mycket lugnt läge i Vasastan mellan Observatorielunden och Tegnérlunden.
Pris: 7.300.000 krAvgift: 3.775 kr/mån.Teknologgatan 8C, 3 trVasastan, Stockholm
Ansvarig mäklare: Per Jansson070-562 99 00per@perjansson.se
Kontakta mäklaren för visning.
Fler fakta. Antal rum: 2 (kök)Boarea: 56 m2 + ej mätvärd area 24 m2Våning: 3/4, Hiss finns Avgift: 3.775 kr/mån. inkl värme, VA , internet och kabel-TV (basutbud)
Upplåtelseform: BostadsrättAndelstal: 1,432%Byggnadsår: 1898Förening: Brf Vegalotten

Välkomnande hall med plats för avhängning och garderob. Hallen öppnar upp till det fantastiska sällskapsrummet med kök i öppen planlösning. Stort ateljéfönster och ca 4,10 m i takhöjd ger ett fantastisk ljus och rymd. Stilrent kök från Kvänum i mörkt grönt och kalksten. Rymligt sovrum med extra högt fönster och platsbyggd garderob. Invid hallen finns en trappa upp till generöst entresol om 24 kvm. Smakfullt och generöst badrum med takdusch och tvättmaskin och torktumlare. Genomgående exklusiva materialval, sobra kulörval och vitoljat ekgolv i smal bredd, specialdesignat för Lyceum.

Kök

Smakfullt och exklusivt specialritat kök från Kvänum i mörkt grönt. Bänkskiva och stänkskydd i ljusgrå svensk kalksten med infälld induktionshäll och klassisk ho i porslin. Varmluftsugn, micro, samt integrerad diskmaskin, kyl/frys och fläkt. Samtliga vitvaror från Siemens förutom fläkten som är från Fjäråskupan. Blandare från Dornbracht.

Badrum

Exklusivt badrum med benvitt stående kakel på vägg samt golv och bröstning i vacker Marina Verde granit. Dusch med glasvägg, handfat med kommod och spegelskåp med belysning, vägghängd toalett och handdukstork (el). Spotlights i tak och golvvärme (el). Tvättpelare bakom ett specialtillverkat skåp med spegeldörrar, tvättmaskin och torktumlare från Cylinda. Blandare från Dornbracht och porslin från Duravit.

Övrigt

Våningen är byggd 2015/16. Våningen disponerar ett källarförråd. Ownit är leverantör för bredband (100 Mbps) samt för kabeltv (basutbud). Soprum i källarplan, cykelställ bredvid entrén till Farmaceutiska, parkliknande innergård som kommer färdigställas troligtvis våren 2017. Cykelrum i Zootomiska fastigheten.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1898
Uppvärmning: Fjärrvärme
Energideklaration: Utförd 2008-11-21
Energiprestanda: 180 kWh/m2 (Atemp) och år
Fastighetsbet: Stockholm Vega 5

Förening

Namn: Brf Vegalotten
Information: Farmaceutiska institutet uppfördes 1896-98 som laboratoriebyggnad för Kungliga Tekniska Högskolan. Bostadsrättsföreningen Vegalotten förvärvade fastigheten den 31 mars 2016. Föreningen upplåter 69 lägenheter med bostadsrätt. Adresserna är Teknologgatan 8A-C och Rådmansgatan 70A. Bredband via Ownit med 100 Mbps ingår i månadsavgiften. Soprum i källarplan, cykelställ bredvid entrén. Parkliknande innergård kommer att färdigställas våren 2017. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av ett prisbasbelopp samt en pantsättningsavgift om 1 % av ett prisbasbelopp, som betals av köparen.

Se fullständig beskrivning >