Kristinavägen 2 - SÅLD

10 rum (259 + 68 m2). Stort gavelhus i övre "Vita raden" med högt läge och härlig utsikt över vattnet i två väderstreck i det idylliska Saltsjö-Duvnäs. Ett enastående ljusflöde och väl genomtänkt planlösning karaktäriserar detta boende. Ett hem som skapar lugn och harmoni. Generösa sällskapsytor, sex sovrum samt fyra badrum och en gästtoalett. Stora glaspartier. Två balkonger, två uteplatser med morgon respektive kvällssol, trädgård med utgång till ängen. Byggår 1966.
Pris: på förfrågan Kristinavägen 2 Saltsjö-Duvnäs, Nacka
Ansvarig mäklare: Lotta Leuckfeld lotta@perjansson.se
Fler fakta. Antal rum: 10 rum och kök (varav 5 - 6 sovrum) Boarea: 259 m2 + biarea 68 m2 (faktisk uppmätn norm SS 02 10 54) Tomtareal: 350 m2
Upplåtelseform: Friköpt - Småhus Byggnadsår: 1966
Lotta Leuckfeld
Ansvarig Mäklare: Lotta Leuckfeld lotta@perjansson.se

Planlösning

Välkomnande hall med vackert golv i Terrazzo, avhängning, förvaring samt gästtoalett. Hallen öppnar upp till matsalen som ligger i öppen planlösning med kök och sällskapsdel. Stora fönsterpartier och en magnifik utsikt över Duvnäsviken i två väderstreck. En möblerbar balkong leder utmed hela fasaden i öster. I matsalen finns en vacker öppen spis. 
På detta plan finns även ett sovrum/arbetsrum med fin utsikt och tillhörande badrum.

En stilren trappa går genom hela huset och leder ner till mellanplanet som är inredd som sovrumsdel. Master bedroom med härlig utsikt och ljust garderobsrum samt exklusivt badrum i direkt anslutning, även det med utsikt. Tre sovrum med gemensamt sällskapsrum. Balkong utmed de tre barnsovrummen i öster. Till de tre sovrummen hör ett separat badrum.

Det nedre planet har ett stort rum med utgång till den fina trädgården, rummet används idag som yogasal. Här finns också ett pentry och ett sovrum. Stort exklusivt badrum med bastu. Tvättstuga och pannrum. 

Huset har genomgående golv i ekparkett. Nya fönster och fönsterbänkar i marmor.

Kök

Kök i ek med rostfria beslag, arbetsbänk i vit stenkomposit. Integrerad diskmaskin, gasspis och ugn (Smeg), fläkt, kyl och frys. Spotlights på skenor i taket samt ekstavsparkett. Utgång till balkong. Generöst med förvaring.

Badrum

Fyra badrum samt en gästtoalett.

På entréplan finns en gästtoalett med benvit mosaik på väggar och svart mosaik på golv. Toalett samt handfat (Duravit). Spegel med belysning. I anslutning till sovrummet finns ett badrum med toalett, handfat och dusch.

På mellersta planet finns två exklusiva badrum. De är klädda i tidlös mosaik i vitt samt marmor på golv.
Barnens badrum har toalett (Duravit), två handfat varav det ena med kommod, dusch, handdukstork, golvvärme samt spotlights i tak.
Badrum i anslutning till master bedroom har ett vackert runt handfat på kommod, toalett samt inbyggt badkar med dusch. Handdukstork, golvvärme och spotlights i taket samt fönster med fin utsikt. Kranar (Vola) och toalettstol samt badkar (Duravit).

På nedre plan finns ett stort badrum med bastu. Även detta badrum är klätt med vit mosaik samt har golv i ljusblå mosaik. Detta badrum har separat toalett (Duravit), handfat med kran (Vola) och dusch. Handdukstork, golvvärme och spotlights. 

Övrigt

Radonmätning utförd 2010 med snittvärde 93.

Ängen mellan vita- och röda raden med alla äppleträd ägs gemensamt av dessa fastigheter.

Driftskostnad

86.932 kr/år, varav
El: 53.770 kr/år
Vatten/Avlopp: 5.890 kr/år
Samfällighet: 3.000 kr/år
Renhållning: 4.100 kr/år
Försäkring: 13.716 kr/år
Övrigt: 6.456 kr/år

Byggnad

Byggnadsår: 1966
Fasad: Betong
Fastighetsbet: SICKLAÖN 336:24

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 9.121.000 kr
Summa pantbrev: 4.350.000 kr
Tomtareal: 350 m2
Vatten/avlopp: Kommunalt vatten året om.. Kommunalt avlopp.
Servitut etc.
0182K-5470 - 1 Officialservitut ledning
0182K-5470 - 2 Officialservitut väg

Se fullständig beskrivning >